Nu så…!

Vilket vackert vinterväder vi har nu, med chansen till fina promenader och utestunder! Hoppas ni har och tar er möjlighet att komma er ut, ibland bara för att gå och ibland för att ha ett särskilt mål… Det viktigaste är ändå den goda känslan, den gör så man håller ut även i de jobbigaste av tider!

Vi har åter satt upp en tipsrunda runt på Spinnets innergård, så nu kan ni försiktigt umgås med vänner och familj igen med papper & penna i högsta hugg. Det goda humöret, den sportsliga andan, papper & penna och priser får ni dock själva stå för..

Rundan startar som vanligt vid “tunnelns” ingång med fråga 1 och en karta över de 12 frågornas placering. Den slutar med fråga 12 vid pannrummets skyltade fönster…

Svaren ligger som en egen sida på menyn här på hemsidan.

VI ÖNSKAR ER ALLA EN TREVLIG STUND!

TA VARA PÅ VARANDRA – HÅLL AVSTÅND, MEN INTE I HJÄRTAT