Nya tider, nya fönster

Jaaha, nu har tomteverkstaden stängt för denna gång. Tomten och alla hans medhjälpare har åkt hem till sitt… men misströsta inte, kanhända kommer de tillbaka till nästa jul! Hoppas även att ni har haft glädje av den lilla tipsrundan! Kanske har ni passat på att ha picknick i parken….?

Det har varit så himla trevligt med tomtens besök i verkstan, men framförallt ERA besök har varit värmande i hjärtat. Folken som vi pratat med har visat sin uppskattning, barnen som har återkommit om och om igen, de fina kommenterarna på de sociala medierna…..det känns verkligen roligt att få ha bidragit med något positivt! Detta tar vi med oss in i andra projekt.

Eftersom tomteverkstaden nu är borta så kommer vi nu ha skyltfönster vid varje fönster istället, som mindre “tittskåp”. Där kommer det finnas lite olika att vila ögonen på vid ert lilla stopp på promenaden och vi hoppas att även DET skall vara till nöje för er. Ha lite tålamod med oss bara, det behövs tid för omställning, men SNART så..

Vi önskar er alla en god fortsättning på det nya året!