LITEN TIPSRUNDA MED MYS

Publicerat

Kära vänner, nu är vi inne i adventstider….julen närmar sig och det kittlar lite i magen när man tänker på klappar som skall ges och fås. Men det allra mysigaste kan ju vara att bara få umgås och det kan vara svårt i dessa tider…..

Därför bestämde vi oss för att hitta på nåt som kan göras utomhus och nu har vi satt upp en liten tipsrunda på Spinnets område som ni kan använda för att umgås med familj eller vänner utomhus. Det är familjeanpassade frågor, så alla åldrar kan vara med!

Och bakom fönstren på gamla pannrummet gömmer sig en liten egen fantasivärld, kanske är det tomtens verkstad…hmm!? Titta in och låt fantasin ta dig med på en liten tur. Vi gillar juletider och hoppas ge er den mysiga känsla vi har, DELAD GLÄDJE ÄR DUBBEL GLÄDJE!

Ta med er papper och pennor, gör en tävling er sinsemellan, bestäm er för en rolig vinst och ha en trevlig stund i de mysiga omgivningarna. De tolv frågorna är uppsatta tillsammans med reflexer, så ta med ficklampan och lys er väg….

I detta inlägg finns en karta med kryss utritade, starta med fråga nr1 vid tunneln in till innergården och avsluta med fråga nr12 vid gamla pannrummet…. Svaren kommer att ligga i menyraden som en egen sida, i mellandagarna.

Skulle ni ha mobilen med er så kanske ni tar någon bild som ni vill dela med er av på Facebook eller Instagram, passa gärna på då att “checka in” eller tagga så kanske fler upptäcker vad som finns…. Hoppas ni finner glädje i vårt lilla arrangemang, precis som vi.

En varm kram i vintermörkret till er alla från oss alla på Spinnet